Fysiopraktijk Spleasure is in 2006 gestart vanuit Fysio & Fitness Promotions en wordt geleid door Leo en Monique van der Horst. Wij zijn gelokaliseerd binnen Sportboulevard De Engh, een multifunctioneel sportcentrum met diverse zwembaden, sporthal, sauna en uitgebreid fitnesscentrum. Voor de behandeling en revalidatie van onze patiënten maken wij gebruik van de modernste fitnessapparatuur. Derhalve is medische training een wezenlijk onderdeel van onze behandelingen. Wij verwachten van onze patiënten een actieve instelling in het bereiken van haar/zijn doelen.

Vanaf 2011 is Fysiopraktijk Spleasure onderdeel van Fys’Optima Soest, waarin wij samenwerken met 3 andere praktijken in Soest, nl. De Lange Brink Fysiotherapie, Handentherapie Soest en Medisch Trainingsinstituut Soest. Door bundeling van ieders krachten kan de juiste zorg worden geboden voor iedere cliënt en iedere aandoening. Wij kunnen door intercollegiaal contact bovendien onze kennis en vaardigheden beter op hoog peil houden. Wij streven naar hoge kwaliteit in vakkennis en organisatie.

Wij zijn bovendien aangesloten bij Fys’Optima, een netwerk van 250 grote fysiotherapiepraktijken in Nederland, welke zich inzet voor kwalitatief hoogwaardige zorg: www.fysoptima.nl en de praktijk is tevens aangesloten bij ParkinsonNet en ClaudicatioNet.

FitnesszaalFitnesszaalFitnesszaal